Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

SOAPHORIA Hroznový - Organický kosmetický olej

Hroznový olej je velmi lehký a dobře se vstřebává. Výborně hydratuje pleť bez zanechání těžké mastné vrstvy na jejím povrchu. Je hypoalergenní, vhodný pro každodenní využití na zralou a unavenou pleť, i pro citlivou pokožku kolem očí. S úspěchem se používá k léčbě ekzematické, podrážděné pokožky, či pokožky trpící psoriázou. Patří mezi nejkvalitnější masážní oleje.

107,00 Kč

Prohlédněte si další produkty od výrobce Soaphoria.

Olej z hroznových jader se získává šetrným způsobem z jader plodů. Množství a složení lipidů v jadérkách závisí na kultivaru, regionu, zralosti hroznů a způsobu izolace. Kolem 70% z mastných kyselin tvoří kyselina linolová, jejímž je nejbohatším zdrojem. Olej obsahuje také množství fosfolipidů, sfingolipidy, fytosteroly, skvalenu, vosků a vitamínu E. Kondenzované třísloviny včetně oligomerních proanthokyaninů, které působí jako vzácné antioxidanty. Také obsahuje anstringentické látky, díky kterým póry mazových žláz místy zužuje, ale neucpává. Krásně tím ošetří i mastnou pokožku.

Olej lisovaný za studena, rostlinné máslo a macerát

Rostlinné oleje izolované z jader, semen a plodů vybraných rostlin a olejnin produkovaných ekologickým hospodářstvím bez použití chemických hnojiv a postřiků, jsou vyráběny lisováním za studena, tj. maximálně do 35°C, čímž se zajistí zachování jejich nejvyšší kvalita a jedinečné blahodárné účinky. Biologicky nejbohatší jsou oleje získané jednorázovým lisováním. Tyto oleje nazýváme panenskými. Obsahují cca 98-95% triglyceridů (TAG) a 2-5% doprovodných látek jako jsou vosky, uhlovodíky (zejména skvalen), fytosteroly, fosfolipidy, beta-karoten, vitamin E, minerální látky, chlorofyl a jiné.

Rostlinné tuky (kakaové, bambucké, kokosové, či jiné máslo), které jsou při běžné pokojové teplotě pevné, se získávají při zvýšené teplotě do 70°C a to již při prvním lisování.

Olejové maceráty se vyrábějí macerací za studena, tj. vylouhováním rostlin resp. jejich částí v olejovém nosiči (olivový, jojobový, slunečnicový a jiné).

Certifikované, za studena lisované, nerafinované rostlinné oleje, jako másla a olejové maceráty, pečují o pokožku a dodávají jí potřebnou výživu, posilují a podporují její přirozenou ochranu. Zvlhčují ji a zanechávají ji hedvábně jemnou, pružnou a vláčnou.

Bez sulfátů, parabenů, glykolů, živočišných tuků a ropných derivátů.

Vhodné pro:

  • zralá a unavená pleť
  • mastná pleť
  • citlivá pleť v okolí očí
  • ekzematická pokožka
  • podrážděná pokožka
  • pokožka trpící psoriázou

Účinky:

  • hydratuje a  vyživuje pokožku
  • zužuje póry mazových žláz
  • léčí ekzémy, psoriázu a podrážděnou pokožku

Použití:

Tělo a obličej:

Přiměřené množství oleje či olejového macerátu naneste prsty na čelo, tváře a bradu. Ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemně krouživými, resp. klapavými pohyby vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Vlasy:

Naneste olej před umytím na vlasy a pokožku hlavy pro dokonalou výživu vlasové pokožky a suchých, roztřepených konečků vlasů, resp. následně po jejich umytí na usnadnění rozčesávání.

Složení:

Vitis Vinifera Seed Oil (Réva vinná) *
* Certifikovaná organická složka

Upozornění:

 V případě alergie na některou obsaženou složku, produkt nepoužívejte.

Skladování Výrobek skladujte při teplotě do +35°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Certifikace ECOCERT
Kvalita 100% organický produkt
Kvalita Lisovaný za studena, jemně rafinovaný, pocházející z ekologického hospodářství a opatřený známkou Eco-cert. Bez sulfátů, parabenů, glykolů, živočišných tuků a ropných derivátů.
Země původu Chile
Typy pleti a vlasů citlivá pleť
Typy pleti a vlasů mastná pleť
Typy pleti a vlasů zralá pleť
Typy pleti a vlasů problematická pleť
Složení Vitis Vinifera Seed Oil (Réva vinná) * * Certifikovaná organická složka

Podobné produkty

Mohlo by vás také zajímat