Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Šípkový - Organický kosmetický olej

Poslední kus skladem

Šípkový olej podporuje hojení kožních jizev, akné i ran, dokonce i těch starších. Je výborným "anti-age" prostředkem, který při pravidelném používání zajistí dlouhotrvající mladistvý vzhled pokožky bez vrásek. Má výborné stahující a vyplňující účinky, čímž vrásky krásně zjemní a vyhladí. Dodává pleti jas a potřebnou hydrataci a elasticitu. Pyšní se také protizánětlivým účinkem, díky čemuž je vhodný i při kožních problémech jako lupénka, různé ekzémy a pigmentové skvrny.

227,00 Kč

Prohlédněte si další produkty od výrobce Soaphoria.

Šípkový olej nažloutlé až oranžovožluté barvy se považuje za jeden z nejlepších rostlinných olejů podporujících hojení kožních jizev, akné i ran (dokonce i těch starších).
Zvláště se hodí pro zralou a suchou pleť. Stejně tak jej lze zapojit do boje proti nehezkým striím, které vznikají u žen zejména během těhotenství. Jejich tvorba bývá způsobena náhlou změnou hmotnosti, kdy se pokožka "nestíhá" přizpůsobovat změně a tvoří se na ní podkožní praskliny, jizvičky (strie). Prospěje i lámavým nehtům.

Olej lisovaný za studena, rostlinné máslo a macerát

Rostlinné oleje izolované z jader, semen a plodů vybraných rostlin a olejnin produkovaných ekologickým hospodářstvím bez použití chemických hnojiv a postřiků, jsou vyráběny lisováním za studena, tj. maximálně do 35°C, čímž se zajistí zachování jejich nejvyšší kvalita a jedinečné blahodárné účinky. Biologicky nejbohatší jsou oleje získané jednorázovým lisováním. Tyto oleje nazýváme panenskými. Obsahují cca 98-95% triglyceridů (TAG) a 2-5% doprovodných látek jako jsou vosky, uhlovodíky (zejména skvalen), fytosteroly, fosfolipidy, beta-karoten, vitamin E, minerální látky, chlorofyl a jiné.

Rostlinné tuky (kakaové, bambucké, kokosové, či jiné máslo), které jsou při běžné pokojové teplotě pevné, se získávají při zvýšené teplotě do 70°C a to již při prvním lisování.

Olejové maceráty se vyrábějí macerací za studena, tj. vylouhováním rostlin resp. jejich částí v olejovém nosiči (olivový, jojobový, slunečnicový a jiné).

Certifikované, za studena lisované, nerafinované rostlinné oleje, jako másla a olejové maceráty, pečují o pokožku a dodávají jí potřebnou výživu, posilují a podporují její přirozenou ochranu. Zvlhčují ji a zanechávají ji hedvábně jemnou, pružnou a vláčnou.

Bez sulfátů, parabenů, glykolů, živočišných tuků a ropných derivátů.

Vhodné pro:

  • zralá pleť
  • suchá pleť
  • pleť trpící kožními problémy (akné, ekzémy, strie atp.)
  • nehty

Účinky:

  • podporuje hojení kožních jizev, akné i ran
  • protivráskové účinky, zjemňuje a vyhlazuje vrásky
  • výborné stahující a vyplňující účinky
  • dodává pleti hydrataci a pružnost
  • protizánětlivé účinky
  • bojuje proti nehezkým striím
  • prospívá lámavým nehtům

Použití:

Tělo a obličej: 

Přiměřené množství oleje či olejového macerátu naneste prsty na čelo, tváře a bradu. Ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemně krouživými, resp. klapavými pohyby vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Složení:

Rosa Mosch Seed Oil (Růže pižmová) *
* Certifikovaná organická složka

Upozornění:

 V případě alergie na některou obsaženou složku, produkt nepoužívejte.

Skladování nevystavujte slunečnímu záření
Skladování skladujte při teplotě do +35°C
Certifikace ECOCERT
Kvalita 100% organický produkt
Kvalita Lisovaný za studena, pocházející z ekologického hospodářství a opatřený známkou Eco-cert.
Země původu Česká republika
Typy pleti a vlasů suchá pleť
Typy pleti a vlasů zralá pleť
Typy pleti a vlasů problematická pleť
Trvanlivost datum spotřeby uvedeno na obale
Složení Rosa Mosch Seed Oil (Růže pižmová) * * Certifikovaná organická složka

Podobné produkty

Mohlo by vás také zajímat