Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tamanu olej

Tamanu olej efektivně regeneruje, zklidňuje bolestivou pokožku a pomáhá regenerovat jizvy a rány. Je silně regenerační, zklidňuje při bolestivých stavech pokožky. Běžně se používá i k regeneraci kůže při vředech či pásovém oparu. Je vhodný i jako součást ochranných a zklidňujících gelů, krémů či balzámů díky obsahu antimikrobiální látky. 

364,00 Kč

Prohlédněte si další produkty od výrobce Nobilis Tilia.

Nedoporučujeme ho užívat na masáž samostatně, naopak se výborně hodí k lokálnímu použití při plísních pokožky a drobných poraněních, kterými mohou být například škrábance či štípance. Ve zklidňujících přípravcích se hodí na bolestivé klouby, neuralgické bolesti kůže a namožené svaly. Při pokojové teplotě přirozeně tuhne. Předtím, než přípravek použijete, jej zahřejte v teplé vodní lázni. Název tamanu používají obyvatelé jižních moří pro olej z kalaby obvejčíté neboli domby. Je lisován z jader plodů, která jsou přirozeně sušena sluncem. Jeho barva je tmavě zelená a je charakteristický speciálním aroma. Doporučujeme tento olej synergicky doplňovat éterickými oleji dle požadovaných účinků.

Vhodný pro:  

  • drobná poranění
  • rány
  • jizvy
  • štípance, škrábance
  • bolestivé klouby
  • namožené svaly

Účinky: 

  • hojí
  • regeneruje
  • zklidňuje
  • na neuralgické bolesti kůže  (např. po pásovém oparu)
  • antimikrobiální

Použití: 

Jemně vmasírujte do pokožky.

Upozornění:

Není vhodný k vnitřnímu užití. Zvyšuje místní prokrvení pokožky. 

V případě alergie na některou obsaženou složku, produkt nepoužívejte.

Vůně zemitá
Vůně podobá se zeleninovému vývaru
Skladování nevystavujte slunečnímu záření
Certifikace CPK - Certifikovaná přírodní kosmetika
Kvalita lisovaný za studena
Země původu Česká republika
Trvanlivost datum spotřeby uvedeno na obale
Složení Calophyllum Inophyllum Seed Oil

Podobné produkty

Mohlo by vás také zajímat