Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Nimbový olej

Nimbový olej můžete kombinovat s éterickými oleji. Zaručí vám ošetření problematické a podrážděné pokožky, včetně drobných odřenin a škrábanců. Je vhodný i na mykózy mezi prsty. Je tradičním prostředkem v aromaterapii, kde se používá k ošetření virových a bakteriálních infekcí na pokožce, což můžou být například plané neštovice. Posiluje obranyschopnost. Při pokojové teplotě přirozeně tuhne. Předtím, než přípravek použijete, jej zahřejte v teplé vodní lázni.

244,00 Kč

Prohlédněte si další produkty od výrobce Nobilis Tilia.

Nimbový olej je získáván ze semen plodu tropického stromu zederachu indického. Je lisovaný za studena. Díky své charakteristické vůni a jedinečnými vlastnostmi vyniká nad ostatními známými rostlinnými oleji. Olej obsahuje složku azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Dá se také použít proti zahradním škůdcům, proto je používán jako přírodní pesticid díky insekticidním vlastnostem.

Vhodný pro: 

  • podrážděnou a problematickou pleť
  • pro dospělé

Účinky: 

  • vysoká regenerace
  • posiluje obranyschopnost
  • ošetřuje pokožku
  • ošetření virových a bakteriálních infekcí kůže (např. neštovice)
  • ošetření mykózy mezi prsty

Použití: 

Jemně vmasírujte do pokožky.

Upozornění:

Není vhodný k vnitřnímu užití.

V případě alergie na některou obsaženou složku, produkt nepoužívejte.

Vůně nahořklá
Skladování nevystavujte slunečnímu záření
Skladování skladujte v suchu, temnu a chladu
Certifikace CPK - Certifikovaná přírodní kosmetika
Kvalita lisovaný za studena
Země původu Indie
Příznaky problematická pleť
Trvanlivost datum spotřeby uvedeno na obale
Složení Azadirachta Indica Seed Oil

Podobné produkty

Mohlo by vás také zajímat